MARIJA KILIBARDA I MARFUR POKLANJAJU BUNDU!

Učestvujte u nagradnoj igri i osvojite prelepu Marfur eko bundu!

Poznata voditeljka Marija Kilibarda i Marfur poklanjaju Kendall eko bundu! Bunda Kendall je samo jedan od hitova NOT IMPRESSED 2020/2021 ekskluzivne kolekcije bundi, jakni i prsluka od najkvalitetnijeg francuskog i holandskog eko krzna. Osećajte se i vi kao zvezda i zakoračite u nove životne avanture u Marfur odeći, koja je urbana, seksi, moderna i etička alternativa prirodnom krznu.

Prepoznatljiva po lepoti, osmehu i energiji, duhovita, ženstvena i elegantna, Marija Kilibarda ne prati slepo modne trendove, nego odevne komade uklapa u svoj svedeni stil odevanja. Kako Marfur u novoj kolekciji predstavlja klasiku na novi način, bunda Kendall se savršeno uklopila u njen stajling. Marija vas zato poziva da učestvujte u nagradnoj igri i osvojite model Marfur eko bunde koji ona nosi ove zime!

Zapratite @marfurfauxfur i @ki.brands na Instagramu u periodu od 02.02.2021. do 05.02.2021. godine i u komentaru objave napišete šta činite da očuvate životnu sredinu. „Ne bacam smeće po šumi, nosim svoj ceger u prodavnicu i kupujem eko krzno“ su samo neki od primera najjednostavnijih radnji kojima doprinosimo očuvanju životne sredine, a verujemo da ćete sa nama podeliti još mnogo drugih primera.

Izvlačenje dobitnika je zakazano za 05.02.2021. godine u 12:00 h. Marija Kilibarda i Marfur vam žele mnogo sreće u nagradnoj igri!


Share this post