MARFUR - BREND KOJI NOSE POZNATE DAME NAŠE JAVNE SCENE

Autorka, voditeljka i spisateljica Vesna Dedić, TV zvezda i nekadašnji model Daniela Boracheva i glumica Teodora Bjelica važe za izuzetno elegantne, moderne i samouverene dame naše javne scene. Navikli smo da ih viđamo u otmenim i savremenim odevnim kombinacijama na crvenom tepihu, dok i privatno ove dame imaju istančan modni stil - hrabro kombinuju odevne komade i svakom stajlingu daju svoj lični pečat.


Pogledajte fotografije nekoliko odevnih kombinacija naših poznatih dama u Marfur eko krznu, koje vam mogu poslužiti kao inspiracija za sledeći izlazak iz kuće.


Marfur eko krzno predstavlja urbanu, seksi, modernu i etičku alternativu prirodnom krznu. Doprinosi isticanju originalnosti i kreativnosti u kombinovanju stilova oblačenja i štiti vas od hladnoće. Svaki Marfur komad se savršeno kombinuje sa elegantnom haljinom, suknjom, pantalonama, odelom, kombinezonom, helankama ili šortsem za svečane prilike, kao i za odlazak na posao i izlazak u grad, ali i u svakodnevnoj varijanti sa farmerkama, duksericom, majicom, džemperom...


Share this post